LID Sperad vine în ajutorul celor implicați în realizarea de evenimente, fie ele nunți, botezuri, zile de naștere sau evenimente corporate. Vă stăm la dispoziție cu o gamă variată de template-uri pentru Cabina Foto / Photo Booth / Mirror Booth, astfel încât să putem satisfice cerințele orcărui tip de client.

Template-urile noastre, realizate într-un mod profesional, sunt ușor de utilizat și  te vor ajuta să câștigi mai mulți bani! Competitorii tăi nu au nici o șansă! Câștigă timp! Nu te mai obosi încercând să realizezi tu template-urile! Facem noi asta pentru tine!

Ușor de editat!

Template-urile sunt compatibile cu softurile DSLR Booth, fiind ușor de folosit. Veti primi o arhivă tip ”.zip”, singurul lucru pe care trebuie să îl faceți este să dați “Import” acestei arhive în zona “Template” a softului și totul e pregătit!

Zona tip text este editabilă, un singur template putând fi folosit de dumneavoastră la mai multe evenimente. De asemenea, în arhivă găsiți template-ul în format “.png“, iar pe acesta îl puteți folosi în orice soft destinat cabinelor foto!