DECLINAREA RESPONSABILITATII

Continutul site-ului www.templatecabinafoto.ro a fost alcatuit sub autoritatea S.C. LID SPREAD S.R.L impreuna cu distribuitorii autorizati ai produselor de pe site.

Ne rezervam dreptul de a corecta eventuale omisiuni, erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de redactare, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil. Ne declinam raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server. S.C. LID SPREAD S.R.L nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul.

Imaginile prezentate pe site sunt cu titlu informativ. Produsele livrate pot avea mici diferente, fata de imaginile prezentate, datorita modificarii unor caracteristici, insusiri sau a design-ului, fara o notificare prealabila.

S.C. LID SPREAD S.R.L nu poate fi considerata raspunzatoare de provocarea unor pagube de orice natura (materiale sau morale, inclusiv de imagine sau violarea intimitatii personale) datorate utilizarii produselor cumparate de pe site-ul www.templatecabinafoto.ro si utilizate fie defectuos, fie ilegal, fie cu rea-intentie, ori impotriva avertismentelor postate pe acest site sau in instructiunile de folosinta ale produsului.

Valoarea maxima a obligatiilor societatii fata de orice client in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare este valoarea sumelor incasate de catre S.C. LID SPREAD S.R.L de la clientul respectiv pentru produsul in cauza.

 
CONDITII DE RETURNARE SI GARANTIE

Dupa trimiterea, respectiv primirea de catre client a produselor, clientul www.templatecabinafoto.ro nu poate returna produsul (produsele) cumparat(e).


FRAUDA

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI WWW.TEMPLATECABINAFOTO.RO, ORI DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL TEMPLATECABINAFOTO.RO VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI TEMPLATECABINAFOTO.RO SI VA DECLANSA CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA AUTORILOR.

ESTE INTERZISA RECOMERCIALIZAREA PRODUSELOR ACHIZITIONATE DE LA S.C. LID SPREAD S.R.L FARA ACORDUL SCRIS A ADMINISTRATORULUI SOCIETATII COMERCIALE!

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Securitatea datelor personale si a informatiilor:
Datele personale introduse de catre cumparator vor fi folosite de S.C. LID SPREAD S.R.L. numai in scopul declarat al acestui site.
Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru a va trimite confirmarea comenzilor, pentru a factura si livra produsele comandate, pentru anuntarea noutatilor sau promotiilor in curs, etc., si in nici un caz nu vor fi furnizate unei terte parti.
Societatea garanteaza confidentialitatea anumitor informatii. Aceste date nu exista fizic pe serverele care ruleaza site-ul www.templatecabinafoto.ro, ele fiind accesibile numai personalului autorizat al firmei S.C. LID SPREAD S.R.L., prin reteaua interna securizata. Fiecare utilizator are dreptul de a vedea numai propriile date personale, in forma sub care le-a introdus.

Site-ul www.templatecabinafoto.ro folosette masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor aflate sub controlul Societatii. In cazul pierderii de informatii cauzate de „bug”-uri sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul www.templatecabinafoto.ro, S.C. LID SPREAD S.R.L. nu-si asuma nici o responsabilitate.

UTILIZAREA SERVICIILOR OFERITE DE
WWW.TEMPLATECABINAFOTO.RO IMPLICA ACCEPTAREA URMATOARELOR CLAUZE:

Pentru inregistrarea ca utilizator al www.templatecabinafoto.ro, clientul (beneficiarul) trebuie sa furnizeze la crearea contului date reale si complete, pentru a putea fi contactat in vederea unei minime verificari a identitatii si pentru finalizarea actiunilor referitoare la livrare, in coditii sigure atat pentru furnizor cat si pentru beneficiar.
Contul unui utilizator poate fi suspendat daca se constata ca este folosit in scopuri de frauda, cum ar fi: copierea partiala sau totala a continutului site-ului www.templatecabinafoto.ro, adaugarea de comentarii automate, a spam-ului, atacuri de tip hacker, etc…
Fiecare utilizator este raspunzator de pastrarea in siguranta a datelor sale de autentificare (adresa de e-mail si parola) pe site-ul www.templatecabinafoto.ro; in cazul in care un utilizator uita parola sa de acces, aceasta poate fi recuperata folosind optiunea „Am uitat parola”.

DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT):

Continutul intregului site www.templatecabinafoto.ro (texte, imagini, comentarii, baze de date, scripturi) este proprietatea S.C. LID SPREAD S.R.L. sau a colaboratorilor sai (producatori, furnizori, distribuitori, etc…) si este protejat de legea drepturilor de autor. Nu este permisa folosirea niciunei informatii de pe site-ul www.templatecabinafoto.ro fara acordul scris al S.C. LID SPREAD S.R.L. ori al respectivilor colaboratori.

LITIGII

Orice litigiu aparut intre Clienti si Societate va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care toate tentativele de stingere a conflictului pe cale amiabila esueaza, competenta solutionarii acestuia revine instantelor de judecata romane.